top-gulvvarme

Trægulve til gulvvarme

Når du vælger dit trægulv, er det vigtigt at vide, om det er velegnet til gulvvarme!

Ikke alle gulve på markedet har den formstabilitet, der er nødvendig til gulvvarme. Nogle gulve kan krybe for meget i bredden eller vride sig, når gulvvarmen sluttes til, men vi gør dit valg nemmere. Vi anbefaler nemlig kun gulve, som vi ved har bevist deres egnethed til gulvvarme. Derfor er et trægulv fra en gulvfabrikant, der samarbejder med FLEXTEAM Gulvvarme en øget sikkerhed. Dog må vi understrege vigtigheden af, at den enkelte fabrikants læggevejledning følges nøje.

 

Wiking Trægulve - dansk ask natur hvidolie
Wiking Trægulve – dansk ask natur hvidolie

De flotte brede danskproducerede trægulve fra Wiking Gulve indtager efterhånden en førerposition på markedet, når det gælder gulvvarme.

Træsorterne er ask, eg og fyr, der leveres overfladebehandlet med olie, hvidolie eller hvid matlak.

Gulvvarme kræver høj formstabilitet, og det har trægulvene fra Wiking Gulve bevist, at de har.

Trenden i dag er brede gulvplanker, der egentlig er uforenelige med gulvvarme. Men de 3-lags lamelopbyggede og tilmed meget tørre gulve er konstrueret på en sådan måde, at 70% af bevægelserne i træet er reduceret. Her findes årsagen til, hvorfor en bred gulvplanke kan kombineres med gulvvarme uden at krybe væsentligt i bredden, når gulvvarme kobles til. Alt efter træsort leveres i bredderne 170-185 mm og et enkelt gulv helt op til 235 mm.

Gulvtykkelsen 22 mm bruges til lægning på stråer og 14 mm benyttes, hvor trægulvet lægges som svømmende gulv.

Du får en brochure fra gulvfabrikanten sammen med vort tilbud. Besøg også http://www.wikinggulve.dk/

 
Timberman Gulve

Timberman - Eg prime lamelparket overfladebehandlet med Mathon lak hvid
Timberman – Eg prime lamelparket overfladebehandlet med Mathon lak hvid

Timberman Parket er et af vore kunders foretrukne gulvvalg, når det gælder et trægulv lagt i forbindelse med gulvvarme. Her er tale om en lamelopbygget 3-stavs parket, hvor hver enkelt gulvplanke er 190 mm, og hver stav i planken måler 63,3 mm. Timberman har foruden parketten andre velegnede og yderst formstabile trægulve. Her bland andet Slotsplanken, der med de 190 mm bredde planker virkeligt kan skabe linjer i et rum, og hvor planken i 145 mm bredde, som til forveksling ligner en massiv plank, når det er lagt. Marineplanken i 150 mm bredde ses plankernes maritime udtryk fremhævet med en sort gummiliste, eller udtrykket kan dæmpes med en grå gummiliste. I det brede sortiment fra Timberman finder du alle de populære træsorter som ask, eg, merbau, bøg og fyr.Trægulvene fås i 22 mm til lægning på strøkonstruktion og 14 mm til trægulve lagt som svømmende gulv.Alle lamelopbyggede trægulve fra Timberman er ved levering overfladebehandlet med olie, olie hvid, Mathon-lak eller Mathon-lak hvid.Vi vedlægger en brochure fra gulvfabrikanten sammen med vort tilbud.  Du er også meget velkommen til at besøge http://www.timberman.dk/, hvor du kan finde yderligere information om dit nye trægulv.

 

 
79d52df7af20a13b0fc0a4499bb5effc

Junkers trægulve
Junkers trægulve

Hos Junckers vil du opleve grænseløse muligheder, når det rigtige trægulv skal vælges.Junckers kollektioner: Original, Luxury og Design varierer alle i kombinationerne træsorter, funktioner og finish. Som kunde vil du med Junckers sortiment opleve flere frihedsgrader og du opnår derfor et mere fuldendt valg.

Klik dig ind på Junckers egen hjemmeside. Her kan du lade dig inspirerer og finde det trægulv, der lige passer til dig og din bolig. Se Junckers hjemmeside

Junckers og gulvvvarme
Junckers gulve er hurtige og lette at lægge og egner sig i høj grad sammen med gulvvarme.

Dette skyldes først og fremmest, at Junckers gulve er faste og stabile på grund af det kontrollerede fugtindhold i deres færdigbehandlede gulvbrædder. Der ligger samtidig mere end 75 års erfaring og ekspertise i et gulv fra Junckers. Dette blandt andre faktorer, gør Junckers til et af de foretrukne valg ved installation af gulvvarme.

Junckers og miljø
Langt det meste af Junckers træ kommer fra FSC- og PEFC-certificerede skove og resten fra skov, hvor lovgivningen i sig selv sikrer ordentlige vilkår.

 

Svømmende gulv og gulvvarme

FLEXTEAM gulvvarme tilråder, at der bruges minimum 20 mm tykke gulvbrædder, også når trægulvet lægges som svømmende gulv. Vor erfaring er, at der herved opnås det allerbedste resultat med et flot og ensartet plant gulv på såvel kort som lang sigt.

 

FLEXTEAM undergulvet til gulvvarme med varmeslanger og varmefordelingsplader nedlagt i spånplader med spor.