top-gulvvarme

Referencer

Arkitekt Egon Østergaard ved model af FLEXTEAM's gulvvarmesystem
Arkitekt Egon Østergaard ved model af FLEXTEAM’s gulvvarmesystem

“Jeg har brugt undergulvet fra FLEXTEAM Gulvvarme til flere af vore projekter og kan varmt anbefale det. Det har et stort fortrin ved, at tømrerarbejdet med løgning af spånpladerne, varmefordelingsplader og slanger forholdsvis hurtigt kan gøres helt færdigt af tømrerne, inden vi skal have bud efter smeden. Jeg tror på, at dette undergulv til trægulve med gulvvarme har en stor fremtid for sig – såvel til renoveringsopgaver som til nybyggeri.”

 

Arkitekt Egon Østergaard
Østergaards Tegnestue
DK – 9400 Nørresundby
 

Dir. Søren Toft-Jensens hus i Silkeborg med gulvvarme under trægulvene fra FLEXTEAM gulvvarme
Dir. Søren Toft-Jensens hus i Silkeborg med gulvvarme under trægulvene fra FLEXTEAM gulvvarme

“Vi fik gulvvarme i hele stueetagen i vores nye hus, der stod klar til indflytning i foråret 2005. Når vi netop valgte undergulvet fra FLEXTEAM Gulvvarme, var den væsentlige årsag at få et hurtigt regulerende gulv. Dette har vist sig at leve fuldt op til vore forventninger. Systemet regulerer en temperaturændring på under en halv time, og den komfort, det giver, havde vi aldrig kunnet opnå med f.eks. rør nedstøbt i beton. Endelig ville vi gerne have, at byggeriet fik så lidt fugt som muligt i byggeperioden. Her gav spånpladeundergulvet os en ekstra fordel.”

 

Dir. Søren Toft-Jensen
DK – 8600 Silkeborg

 

Vi leverer gulvvarmeløsninger ud over hele Danmark. Vore leverancer tæller opgaver til såvel nybyggeri og modernisering i både villaer og lejligheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker personlig kontakt med en af vore referencer.